Evenementenbeveiliging

Organiseert u een evenement?

U wilt niet meer omkijken naar de veiligheid wanneer u een evenement organiseert. StarSecure is een ervaren partner op het gebied van evenementenbeveiliging en kan u hierbij volledig tot dienst zijn.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Daadwerkelijk alle denkbare evenementen kunnen wij voor u beveiligen. Of het nu gaat om een klein congres of persconferentie. Een voetbalwedstrijd, tentoonstelling, beurs, concert of een groot evenement in de stad zoals de sinterklaas intocht. Wij houden toezicht gedurende uw evenement, zodat u kunt zich kunt focussen op andere belangrijke zaken.

Wij hebben goed opgeleide beveiligers voor grote en kleine evenementen.

Voorafgaand aan het evenement zal uw persoonlijke adviseur uw wensen in kaart brengen. Uiteraard wordt er ook een  risico-inventarisatie gemaakt. Als het wenselijk of noodzakelijk is kan StarSecure voor het evenement een veiligheidsplan opstellen en daarin een risicoanalyse en verschillende scenario’s opnemen. Ook de inzet van beveiliging zal hierin meegenomen worden.

U weet dus vooraf waar u als klant aan toe bent. Wel zo prettig.

Evenementenbeveiliging is mensenwerk

Dat evenementenbeveiliging mensenwerk is beseffen wij maar al te goed. Uw gasten bezoeken uw evenement voor een fijne tijd.
Maar naast de vriendelijke bezoekers van een evenement beseft iedere beveiliger al te goed dat er ook mensen met minder goede bedoelingen naar uw evenement kunnen komen.
Dat er iets, bijvoorbeeld bij een festival, uit de hand kan lopen. Of dat zich een calamiteit voordoet. Dan ziet u de professionaliteit van onze mensen van de andere kant.
Ingrijpen in een crisissituatie is ons vak, en dat doen wij daadkrachtig. Van het inzetten van beveiligers gaan een preventieve werking uit. Alleen daarom is uw evenement al veiliger.
Zo komen uw gasten binnen met een veilig gevoel en worden situaties snel en professioneel afgehandeld.

Evenementenbegeleiding

Bij evenementenbegeleiding kunt u denken aan representatieve gastheren en gastdames die uw gasten leeftijd bandjes omdoen of kaartjes controleren, of uw gasten de weg wijzen. StarSecure levert die aanvullende diensten via zusteronderneming StarPark. 

Bestel een dienst
Onze voordelen
  • icon
    Korte lijnen met uw persoonlijke adviseur
  • icon
    Meer dan 15 jaar actief
  • icon
    Erkend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie

Sluiten

Contactformulier

Vul het formulier in en uw adviseur neemt binnenkort contact met u op.