Bedrijfshulpverleners

Bedrijfshulpverleners inhuren

Het kan zijn dat u wegens omstandigheden zelf niet aan de verplichte bezetting van uw bedrijfshulpverlening (BHV) kunt voldoen.

Als blijkt dat een werkgever geen goed opgeleide BHV’ers in dienst heeft, of er onvoldoende BHV’ers aanwezig zijn, zal de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (Inspectie SZW, vroeger de arbeidsinspectie) een boete uitdelen.

Bij brand brengen onze bedrijfshulpverleners uw medewerkers en klanten in veiligheid. Ze verlenen eerste hulp en redden daarmee levens. De veiligheid op uw locatie wordt vergroot bij inzet van onze professionals. Onze bedrijfshulpverleners zijn getraind om in noodgevallen of in risicovolle situaties hulp te verlenen aan uw mensen.

U kunt onze bedrijfshulpverleners ook tijdelijk inzetten ter opschaling van uw organisatie, bijvoorbeeld bij verbouwingen, feesten, evenementen, vakanties en (grotere) risico’s op (bedrijfs-)ongevallen.

Beheerder Brandmeld Installatie (BBMI)

Een beheerder brandmeldinstallatie & ontruimingsalarminstallatie is verantwoordelijk voor de bediening, controle en preventief onderhoud aan de brandmeldinstallatie en/of ontruimingsinstallatie. Hij of zij is het eerste aanspreekpunt voor de brandweer. De echtheid van de brand wordt vooraf door de beheerder gecontroleerd waardoor het onnodig uitrukken van de brandweer tot een minimum wordt gebracht.

De ideale oplossing wanneer u (tijdelijk) zelf geen beheerder brandmeldinstallatie in huis hebt, of wanneer u compleet ontzorgt wilt worden in dit onderdeel.

U vraagt en StarSecure ontzorgt u volledig.

Bestel een dienst
Onze voordelen
  • icon
    Korte lijnen met uw persoonlijke adviseur
  • icon
    Meer dan 15 jaar actief
  • icon
    Erkend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie

Sluiten

Contactformulier

Vul het formulier in en uw adviseur neemt binnenkort contact met u op.