Onze beveiligers zijn zowel gespecialiseerd in het beveiligen van personen als objecten en inzetbaar in alle denkbare omgevingen en omstandigheden.

Onze Diensten

Bedrijven en particulieren willen een constante factor van veiligheiden vertrouwen binnen hun werk- en leefomgeving. Vanuit deze filosofie werkt Starsecure. Starsecure is een veelzijdige beveiligingspartner die een totaalpakket kan aanbieden welke volledig afgestemd wordt op uw wensen. Duidelijke communicatie en grondige inventarisatie aangaande uw wensen en situatie/locatie zijn prioriteit om u en uw gasten het gewenste en correctebeveiligingsniveau te leveren.

icon

Evenementenbeveiliging

icon

Verkeersregelaars

icon

Mobiele surveillance

icon

Toezichthouder

icon

Security Driver

icon

Beveiliging

Over ons

Starsecure is een veelzijdige beveiligingspartner die een totaalpakket kan aanbieden welke volledig afgestemd wordt op uw wensen.

Starsecure is gespecialiseerd in dienstverlening op het gebied van veiligheid en beveiliging. Onze beveiligers zijn zowel gespecialiseerd in het beveiligen van personen als objecten en inzetbaar in alle denkbare omgevingen en omstandigheden. Wij leveren o.a. beveiligers voor evenementen, festivals en uitgaansgelegenheden, maar beveiligen ook bedrijfspanden.

StarSecure heeft als doelstelling om goede service te leveren en daarbij optimale veiligheid te garanderen. Bent u geinteresseerd in onze diensten? Of wilt u meer weten over de diensten die wij verlenen? Ga dan naar onze pagina ‘Diensten’.

Over ons

Portfolio

Wij van StarSecure willen u de beste kwaliteit van veiligheid aanbieden. Wij hebben al verschillende opdrachten mogen uitvoeren waar wij met trots op terug kijken, en onze opdrachtgevers doen met ons mee. Bent u benieuwd naar wat wij tot nu toe gedaan hebben? Bekijk dan ons portfolio!

Zie alle opdrachten
MEER WETEN

Spreekt onze service en klantgerichtheid u aan. Informeer vrijblijvend naar wat wij voor u kunnen betekenen.

Zoek contact

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten zeggen

“StarSecure draagt zorg voor de totale beveiliging van ons Park. En ze zijn eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers”

“Wij huren personeel in van StarSecure voor de mobiele surveillance. Wij huren een vast team met gecertificeerde beveiligers waar ik zeer content mee ben.”

“Zeer tevreden met de horeca portiers van StarSecure. Het zijn in eerste instantie gastheren die indien noodzakelijk adequaat kunnen optreden.”

Sluiten

Contactformulier

Vul het formulier in en onze operators nemen binnenkort contact met u op.