Winkelsurveillance

Winkelsurveillance

Helaas heeft niet iedereen dezelfde intenties bij een dagje winkelen. Winkeldiefstal is een veelvoorkomende vorm van criminaliteit waar ondernemers helaas regelmatig mee te maken krijgen. Op -met name- drukke dagen is het lastig voor uzelf of uw personeel om alles in de gaten te houden.

Het winkeldiefstal percentage is de afgelopen jaren in Nederland gestegen. Steeds meer winkels en winkelcentra worden door klanten én personeel als onveilig ervaren. De hieruit voortvloeiende schade kan enorm zijn. Winkelsurveillance werkt preventief en draagt bij aan de algehele veiligheid en het voorkomen van overlast, (winkel)diefstal en vandalisme.

De aanwezigheid van onze winkelsurveillanten heeft een bewezen preventieve werking en helpt risico’s te beperken.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Onze winkelsurveillanten houden toezicht in diverse winkelcentra. Zij lopen controlerondes in winkelcentra en/of door winkels, waarbij ze alert zijn op winkeldiefstal en ordeverstoringen. Door het inzetten van onze StarSecure winkelsurveillanten voorkomt u ongewenste zaken en borgt u de veiligheid dubbel, want onze mensen zijn naast beveiliger ook gecertificeerd bedrijfshulpverlener, waarmee zij kunnen inspringen bij levensbedreigende situaties op de werkvloer. Veilig gevoel?

Bestel een dienst
Onze voordelen
  • icon
    Korte lijnen met uw persoonlijke adviseur
  • icon
    Meer dan 15 jaar actief
  • icon
    Erkend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie

Sluiten

Contactformulier

Vul het formulier in en uw adviseur neemt binnenkort contact met u op.