Objectbeveiliging

Objectbeveiliging

StarSecure biedt objectbeveiliging aan in allerlei soorten en maten. U kunt hierbij onder andere denken aan beveiliging van scholen en ziekenhuizen, asielzoekerscentra, bouwbeveiliging, openbaar vervoer en beveiliging van bedrijfspanden. U wilt uw organisatie beschermen en de continuïteit van uw bedrijf veiligstellen. Met objectbeveiliging door gediplomeerde beveiligers van StarSecure bent u er zeker van dat uw organisatie en mensen veilig zijn én zich veilig voelen. Onze beveiligers zijn naast gediplomeerd beveiliger ook gecertificeerd bedrijfshulpverlener.

De aanwezigheid van onze beveiligers heeft een bewezen preventieve werking en helpt risico’s te beperken.


Security hosts

Wij verzorgen beveiligingsdiensten, zoals objectbeveiliging, winkelsurveillance, evenementenbeveiliger en security host, voor diverse toonaangevende opdrachtgevers.

Niet alleen staan onze Security hosts gerand voor de veiligheid binnen de organisatie maar zijn zij ook het eerste contact moment van de klant. Zij verstrekken de klant de juiste informatie of sturen de klant op vriendelijke wijze door naar de juiste afdeling. Daarnaast zijn zij altijd alert en signaleren zij onregelmatigheden. Zij verzorgen een de toegangscontrole, beheren sleutels en sleutelkaarten en lopen preventieve brand- en sluitrondes. Onze Security hosts zijn, al dan niet in teamverband, verantwoordelijk voor de veiligheid van een groot aantal medewerkers. Zij kunnen dan ook goed omgaan met mensen en treden daadkrachtig op wanneer dit nodig is.

Onze mensen zijn flexibel inzetbaar. Of het nu dag-/nachtdiensten zijn of week-/weekenddiensten zijn, hier kunt u zelf invulling aan geven.


Campingtoezicht

Tijdens drukte ontzorgen wij u met het toezicht op uw camping. Onze mensen zorgen al jaren voor veiligheid van campings.


Receptiediensten

Wij kunnen uw ontvangstruimte bemannen met onze beveiliger zodat u bespaart op een receptionist en tegelijkertijd de veiligheid binnen uw onderneming verhoogt.
Het is mogelijk dat de beveiliger ’s ochtends het object opent, vervolgens plaats neemt achter de receptiebalie en ’s avonds het object weer afsluit. Zo bent u geheel ontzorgt. 

Wij bieden een totaalpakket aan dienstverlening zodat u nergens naar hoeft om te kijken.

 

Bestel een dienst
Onze voordelen
  • icon
    Korte lijnen met uw persoonlijke adviseur
  • icon
    Meer dan 15 jaar actief
  • icon
    Erkend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie

Sluiten

Contactformulier

Vul het formulier in en uw adviseur neemt binnenkort contact met u op.